Cégünkről

Üdvözöljük a Sebő beton emésztőgödrök weboldalán.
A Sebő Kft-t 2005-ben alapítottuk.
Kezdetben szolgáltatásaink fő részét hidraulikus karral felszerelt tehergépjárművel végzett munka alkotta.
A társaság az évek során sikeresen növekedett. Reagáltunk a piac követelményeire és ennek is köszönhetően jelenleg beton emésztőgödröket, vízóraaknákat, betonkerítéseket és betonpincéket  is gyártunk és szállítunk.
A beton emésztőgödör előnyei:
A beton emésztőgödröket tömegüknek köszönhetően soha nem emeli meg a talajvíz és az alkalmazott anyag nagyfokú szilárdságának köszönhetően lehetővé teszik gépjármű áthaladását is. További előny, hogy a beton emésztőgödrök nagymértékben ellenállóak a talajnyomással szemben is – a műanyagból készültekkel ellentétben.
 
Miért válassza a Sebő Kft. beton emésztőgödreit?
•    Beton emésztőgödreink érvényes CSK megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek, az építési termékekről szóló 90/1998 törvény rendelkezéseivel összhangban, melyet a családi ház használatbavétele során kell benyújtani. A próbát az „Építészeti-műszaki és -vizsgálati intézet, Žilina“ végezte.
•    Az általunk gyártott vasbeton tartályok vízzáróak és a legjobb minőségű anyagokból  készülnek.
•    Kínálatunkban találnak nagyobb, család házakhoz megfelelő beton emésztőgödröket és kisebb, nyaralókhoz ideális emésztőgödröket – szükség szerint.
•    A gyártott emésztőgödrök térfogata 13 m³, 12 m³, 10 m³ és az idei év elejétől 3,5 m³ térfogatú emésztőgödröket is készítünk. Kínálatunkat vízóraaknák gyártásával és szállításával is bővítettük.
A beton emésztőgödrök egyes típusaira és azok áraira vonatkozó részletes információkat a  „Beton emésztőgödrök“ aloldalon találják meg.
A beton emésztőgödröket és a vízóraaknákat természetesen le is szállítjuk a vevőnek és munkatársaink azokat szakszerűen be is szerelik.

Termékeink és szolgáltatásaink előnyei:
•    szlovák gyártás,
•    érvényes CSK-megfelelősségi tanúsítvány
•    magas szintű minőség,
•    vízzáróság,
•    önhordóság,
•    a megrendelés a megállapodott határidőn belül szállításra kerül
További szolgáltatásaink:
Hidraulikus karral szerelt teherautókkal teherfuvarozást vállalunk, tetőkonstrukciók, reklámtáblák összeszerelését, tégla- és üvegtermékek magasabb épületekre történő kirakodását, áthidalások, zsaluzatok, kosaras betonozás realizálását, gépszállítást is vállalunk.
Cégünk filozófiája ügyfeleink elégedettségén alapul. Ezért számunkra a flexibilitás, a felelősség és a legjobb minőség természetes.
Menjen biztosra és az emésztőgödör vagy a vízaknák kiválasztása során forduljon bizalommal hozzánk.
Szeretne beton emésztőgödröt, betonkerítést, vízóraaknát vagy betonpincét rendelni vagy részletesebb információkra van szüksége?
HÍVJON FEL MINKET:

0905 511 088

kontaktný formulár