Egyéb termékek

Gyűjtőtartály

A gyűjtőtartály egy olyan berendezés, amely az esővíz, a szennyvíz vagy az ipari szennyvíz felfogására szolgál, hogy azok később újrafelhasználásra, feldolgozásra vagy esetleg megsemmisítésre kerülhessenek.

Tűzoltótartály

A tűzoltótartály egy olyan berendezés, amely a tűzoltásra szolgáló víz művi forrásaként kerül felhasználásra olyan esetekben, amikor nem lehetséges a tűzoltásra szolgáló víz igényel mennyiségének nyilvános vízvezetékből vagy egyéb természetes vízforrásokból történő biztosítása.

Elszivárogtató rendszerek

Sok új építési terv kivitelezésénél felmerül a probléma, hova kerüljön elvezetésre a tetőről és a szilárd burkolatú felületekről az esővíz. A meglévő, esővíz-elvezetésre szolgáló csatornahálózat teljes kapacitása nem teszi lehetővé új objektumok rácsatlakozását és a szilárd burkolatok nagyságának növelésével csökken az esővíz természetes elszivárgásának lehetősége. Ezáltal változik a talajvizek szintje, és növekszik az áradások kockázata. Az esővíz földbe történő visszajuttatásának lehetőségét az elszivárogtató rendszerek alkalmazása biztosítja.

Árvízi tárolómedencék

Az árvízi tárolómedence egy olyan berendezés, amely nagyobb mennyiségű hulladékvíz (esővíz) rövidtávú visszatartására szolgál, özönvízszerű záporok idején, a visszatartott víz a csatornahálózatba vagy alacsonyabb vízszintű vízmederbe történő, célzottan szabályozott elfolyásának biztosítása mellett. A berendezés megelőzi a csatornahálózat túlterhelését vagy a fogadó vízmeder nemkívánatos vízszint-emelkedését, esetleg megelőzi az árhullám kialakulását. Az elfolyás területére kifolyó víz mennyiségének szabályozására a tárolómedencéből történő kifolyás helyére kifolyás-szabályozó vagy a tárolómedencébe vezető csőnél kisebb keresztmetszetű kivezető cső kerül beszerelésre.

Ivóvíz- és használativíz-tárolók 

Betontartály a technológiai eszközök elhelyezésére

+421 907 677 178