Ochrana osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov
V súvislosti so spracovaním Vašich osobných údajov zo strany spoločnosti Družstva REVYT (ďalej len „prevádzkovateľ“) Vám ako osobe, ktorej osobné údaje spracúvame (ďalej len „dotknutá osoba“) týmto poskytujeme informácie podľa článkov 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, predovšetkým však Zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Prevádzkovateľ osobných údajov

Sebő spol. s.r.o.

900 43 Kalinkovo 327

Výrobňa: Mierovo (okres Dunajská Streda) Naplánujte si k nám trasu cez Google Maps KLIKNITE TU

Nehľadajte nás prosím na adrese firmy, ale na adrese našej výrobne v Mierove.

IČO: 36245569
DIČ :2020195397

Kontakty:
Sebő Peter: 0905 511 088 – betónové žumpy,  e-mail: sebopeter6@gmail.com
Sebő Dávid: 0907 677 178 – betónové ploty, e-mail: sebodavid31@gmail.com

Účel spracúvania osobných údajov
Spracovanie cenovej ponuky, dopytu

Zoznam osobných údajov
meno a priezvisko, telefónne číslo, elektronická adresa, adresa trvalého pobytu

Doba poskytnutia súhlasu
Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas doby spracovania ponuky (dopytu), maximálne však 2 roky

Kategória príjemcov, ktorým môžu byť poskytnuté osobné údaje
Prístup k Vašim osobným údajom má zamestnanec poverený spracovaním cenových ponúk a nakladá s nimi len v rozsahu, ktorý je nevyhnutný na spracovanie ponuky. Osobné údaje nie sú poskytované tretím osobám.

Práva dotknutej osoby
Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Ďalej má dotknutá osoba právo na :
– opravu nesprávnych osobných údajov a doplnenie neúplných údajov,
– právo na výmaz osobných údajov,
– právo na obmedzené spracúvanie osobných údajov,
– právo namietať spracúvanie osobných údajov,
– právo na prenosnosť osobných údajov,
– právo na oznamovaciu povinnosť prevádzkovateľa v súvislosti s opravou, vymazaním alebo obmedzením spracúvania osobných údajov.

Tieto práva je možné si uplatniť priamo v spoločnosti Družstvo REVYT prípadne elektronicky na adrese roth@druzstvorevyt.sk, revyt@druzstvorevyt.sk

25.5.2018